Δημοφιλή άρθρα
Αριθμός απόφασης 3-41 - Θέμα: Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου και του αναπληρωτή του ως εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου...
Δράση για την σκελετική υγεία στους μαθητές του 7ου Γυμνασίου.   Στο πλαίσιο πρόληψης και προαγωγής...
Αριθμός απόφασης 9-12 - Θέμα: Διόρθωση της υπ΄ αριθμόν 7-17/8.3.2024 (ΑΔΑ: 6ΨΧΡ46ΜΓ2Α-ΦΞ7) Αποφάσεως της Δημοτικής Επιτροπής περί συγκρότησης επιτροπής για...
Αριθμός απόφασης 9-2 - Θέμα: «Ορισμός νομικού συμβούλου για την εκπροσώπηση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ...
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024. Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ενημερώνουν ότι η...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤHΝ Κατεπείγουσα προμήθεια εξοπλισμού τηλεδιάσκεψης κατά την περίοδο επιβολής των έκτακτων μέτρων της Κεντρ. Κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Αρχική / Επικαιρότητα / Διαγωνισμοί Έργων-Υπηρεσιών-Προμηθειών / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤHΝ Κατεπείγουσα προμήθεια εξοπλισμού τηλεδιάσκεψης κατά την περίοδο επιβολής των έκτακτων μέτρων της Κεντρ. Κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού
corfu.gr-2021-03-11_10-36-43_287720
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 10.04.20
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΗΛ: 26613 62781
ΚΕΡΚΥΡΑ 10 /04/2020
Αρ. Πρωτ.: 11801
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια με τίτλο «Κατεπείγουσα προμήθεια εξοπλισμού τηλεδιάσκεψης κατά την περίοδο επιβολής των έκτακτων μέτρων της Κεντρ. Κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού»,με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης προϋπολογισμού 15.874,95 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
προσκαλεί τους οικονομικούς φορείς
να λάβουν υπόψη τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης της Δ/νσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης Οργάνωσης & Πληροφορικής .-(Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών), καθώς και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό της και να καταθέσουν φάκελο προσφοράς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη μελέτη.
Κριτήριο κατακύρωσης: H κατακύρωση θα γίνει στον υποψήφιο ανάδοχο που θα προσφέρει την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, εφόσον τηρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης, της αρμόδιας υπηρεσίας.
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης και για δέκα (10) ημέρες μετά.
ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους στο γραφείο Πρωτοκόλλου Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων (Δ/νση Λ. Αλεξάνδρας 6Α ,Τ.Κ. 49100 Κέρκυρα), μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 15/04/2020 και ώρα : 13.00 μ.μ. ώρα λήξης επίδοσης οικονομικών προσφορών.
Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μέσα σε ενιαίο σφραγισμένο φάκελο στην εξωτερική πλευρά του οποίου θα αναγράφονται ευκρινώς:
Προς τον  Δήμο  Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων
( Πρωτόκολλο Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών)
Δ/ΝΣΗ: Λ.Αλεξάνδρας 6Α , Τ.Κ49100Κέρκυρα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: για την προμήθεια  με τίτλο: «Κατεπείγουσα προμήθεια εξοπλισμού τηλεδιάσκεψης κατά την περίοδο επιβολής των έκτακτων μέτρων της Κεντρ. Κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού»
Προϋπολογισμού μελέτης : 15.874,95 €  (με Φ.Π.Α.)
(ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής προσφορών ΤΕΤΑΡΤΗ 15/04/2020 και ώρα : 13.00 μ.μ)

«Να μην ανοιχτεί από την ταχυδρομική υπηρεσία ή τη γραμματεία».

Ο ενιαίος φάκελος πρέπει να περιέχει εις ΔΙΠΛΟΥΝ:
α) Το σύνολο των αναφερόμενων στη μελέτη -Τρόπος σύνταξης προσφορών, Σύμφωνα με το 6 άρθρο της συγγραφής υποχρεώσεων της μελέτης.
β) Την οικονομική προσφορά, η οποία εσωκλείεται σε ξεχωριστό φάκελο, εντός του ενιαίου φακέλου. (υπόδειγμα επισυνάπτεται)
Πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από την αρμόδια Δ/νση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, κ.Σπυρίδωνα Βερονίκη τηλ. 2661362726-27 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 2661362781–794, e-mail [email protected] ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου www.corfu.gr. (ενότητα διαγωνισμοί).
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ

 

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου
Σχετικά έγγραφα/σύνδεσμοι

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544