Δημοφιλή άρθρα
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Η ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. του Κεντρικού Δήμου. Συνεδρίασε...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(43Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    23-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
Αριθμός απόφασης 42-4 - Θέμα: Περί Έγκρισης εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση του σωματείου με την επωνυμία: «ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ».. Αριθμός...
Αριθμός απόφασης 42-5 - Θέμα: Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την επείγουσα αντιμετώπιση κατολισθητικών και...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Ξεκίνησαν διαδικτυακά οι εργασίες του 4ου ICC City Lab

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Ξεκίνησαν διαδικτυακά οι εργασίες του 4ου ICC City Lab
corfu.gr-2021-12-01_11-44-44_884615
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 01.12.21

Με επιτυχία ξεκίνησαν χθες διαδικτυακά, Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, οι εργασίες του 4ου ICC City Lab, το οποίο θα λάβει χώρα έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.

Η κύρια θεματολογία του 4ου ICC City Lab είναι η επανεκπαίδευση και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού ενώ η 1η μέρα ήταν «ανοικτή» για παρακολούθηση από το ευρύ κοινό.

Στις διαδικτυακές συναντήσεις θα υπάρξει ιδιαίτερη στόχευση στην επανεξέταση του ρόλου των πόλεων εν μέσω της νέας κλιματικής αλλαγής και των φιλοδοξιών ψηφιακής ανάπτυξης τους ενώ θα υπάρξουν και νέες ευκαιρίες δικτύωσης (networking) με άλλες πόλεις που συμμετέχουν στο ICC για ανταλλαγή καλών πρακτικών και σταθερή συνεργασία σε κοινά πεδία ενδιαφέροντος.

Κατά την διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων προβλέπεται η συμμετοχή περισσότερων των 400 συμμετεχόντων, μεταξύ των οποίων θα είναι Ευρωπαίοι και διεθνείς θεματικοί ειδικοί, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, διεθνείς μέντορες και συντονιστές θεματικών δικτύων και φυσικά εκπρόσωποι των πόλεων που έχουν επιλεχθεί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (100 Intelligent Cities Challenge – ICC).

Από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εκτός της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, συμμετέχουν η Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Παναγιώτα Τζάννε (Project Manager), ο Επιστημονικός Συνεργάτης, Βίκτωρας Δημουλής (Assistant Project Manager), και η υπόλοιπη τοπική ομάδα του ICC.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544