Δημοφιλή άρθρα
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Η ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. του Κεντρικού Δήμου. Συνεδρίασε...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(43Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    23-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
Αριθμός απόφασης 42-4 - Θέμα: Περί Έγκρισης εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση του σωματείου με την επωνυμία: «ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ».. Αριθμός...
Αριθμός απόφασης 42-5 - Θέμα: Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την επείγουσα αντιμετώπιση κατολισθητικών και...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Δήλωση της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου για τις προσλήψεις συμβασιούχων

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Δήλωση της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου για τις προσλήψεις συμβασιούχων
corfu.gr-2021-01-07_08-26-58_651657
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 05.03.21

 

Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου δηλώνει τα ακόλουθα:

«Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων τήρησε όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την πρόσληψη συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων, για να καλύψει πραγματικές και σοβαρές ανάγκες εν μέσω μάλιστα της πανδημίας covid-19.

Τα κόμματα και οι κομματικοί παράγοντες οφείλουν να κάνουν ένα βήμα πίσω, να μην χρησιμοποιούν το Δήμο ως πεδίο άσκησης κομματικών σκοπιμοτήτων και συγκρούσεων και κυρίως να μην εκμεταλλεύονται την αγωνία και την ανάγκη των πολιτών για εργασία.

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας υπόκειται σε έλεγχο σε ότι αφορά στις προσλήψεις από το ΑΣΕΠ, ενώ είναι ανοιχτός σε κάθε έλεγχο νομιμότητας των προσλήψεων γιατί πολύ απλά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί πολύ απλά λειτουργεί μέσα στα πλαίσια των νόμων.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παραπληροφόρηση και λάσπη στον ανεμιστήρα για δημιουργία εντυπώσεων, στα οποία κάποιοι ειδικεύονται κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και επειδή, προφανώς, δεν έχουν κάτι σοβαρότερο να κάνουν ή να προσάψουν εναντίον του Δήμου.

Συνεχίζουμε στο δρόμο της εργατικότητας, της διαφάνειας και της εξυπηρέτησης της κοινωνίας των πολιτών με όλες μας τις δυνάμεις κάτω από δύσκολες συγκυρίες και στο πλευρό των συνανθρώπων μας.»

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544