Δημοφιλή άρθρα
«Εφωνάξαν ως τ’ αστέρια του Ιονίου τα νησιά…» εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση των 160 χρόνων από την Ένωση των...
Πρόσκληση σε ηλεκτρονική διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης για την υπηρεσία με τίτλο «Έξοδα σίτισης των ωφελουμένων του Ξενώνα Φιλοξενίας,...
Μυοκτονία στις Δ.Ε. Φαιάκων –  Αχιλλείων – Παρελίων - Παλαιοκαστριτών &  Διαποντίων Nήσων. Πρόγραμμα 1ου κύκλου εφαρμογών μυοκτονίας (Τμήμα...
Αριθμός απόφασης 25-17Β - Θέμα: Έγκριση διαγραφής τέλους παρεπιδημούντων από ΑΑΔΕ για το φορολογικό έτος 2024.. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 25-17Β...
Αριθμός απόφασης 25-17Α - Θέμα: Έγκριση διαγραφής τέλους παρεπιδημούντων από ΑΑΔΕ για το φορολογικό έτος 2022.. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 25-17Α...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Δημόσια Πρόσκληση/ Ανακοίνωση για τη σύνταξη Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών (ΑμεΑ)

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Δημόσια Πρόσκληση/ Ανακοίνωση για τη σύνταξη Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών (ΑμεΑ)
corfu.gr-2023-07-10_09-46-29_408695
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 10.07.23

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, πλημμυρών και σεισμού, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων  μεριμνά για την έγκαιρη ενημέρωση και απομάκρυνση των ευάλωτων ομάδων πολιτών σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου.

Για τον σκοπό αυτό, καλούμε τα ίδια τα άτομα που ανήκουν σε Ευάλωτες Ομάδες (ΑμεΑ, κλπ.) ή τους  προσωπικούς βοηθούς τους ή τα άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Κοινωνικού Έργου και να παρέχουν στοιχεία, εφόσον το επιθυμούν, τα οποία θα καταγραφούν σε μητρώο για την έγκαιρη ειδοποίησή τους από τη δημοτική αρχή σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών.

Στο μητρώο αυτό, θα περιλαμβάνονται, κατ’ ελάχιστο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η διεύθυνση κατοικίας, η κατηγορία αναπηρίας (κώφωση, τύφλωση, κλπ.) καθώς και η απόφαση πιστοποίησης αναπηρίας, τα στοιχεία επικοινωνίας των προσωπικών βοηθών ή των άμεσα συγγενικών τους προσώπων, καθώς και το μεταφορικό μέσο που θα απαιτηθεί σε περίπτωση μετακίνησής τους (π.χ. μετακίνηση με επιβατικό αυτοκίνητο, ασθενοφόρο κλπ).

Για την τήρηση του ανωτέρω μητρώου τα ενδιαφερόμενα άτομα πρέπει να παρέχουν τη συγκατάθεσή τους εγγράφως ως προς τα παρεχόμενα στοιχεία, τα οποία για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιεύονται.

Για την αίτηση εγγραφής στο σχετικό Μητρώο, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 στο Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής , Πρόνοιας και Κοινωνικού Έργου: τηλ. 2661362147, Δ/νση: Σπ. Σαμάρα 13, Κέρκυρα.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544