Δημοφιλή άρθρα
Πρόγραμμα Δράσεων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων της στοματικής και σκελετικής υγείας σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Δήμος Κεντρικής...
9Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ - ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ - ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. 9Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ -...
14Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2024 - ΤΑΚΤΙΚΗ. ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε 14η Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. ...
Θαλάσσιες μεταφορές, εμπορευμάτων και οχημάτων από την Κέρκυρα προς νησίδες ΒΙΔΟ & ΛΑΖΑΡΕΤΟ και επιστροφή».. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας...
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : «Προμήθεια εξοπλισμού λειτουργίας 4ου ενιαίου Λυκείου (Περ. Επιχ. Πρ., ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020)». Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Δημόσια Πρόσκληση/ Ανακοίνωση για τη σύνταξη Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών (ΑμεΑ)

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Δημόσια Πρόσκληση/ Ανακοίνωση για τη σύνταξη Μητρώου Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών (ΑμεΑ)
corfu.gr-2023-07-10_09-46-29_408695
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 10.07.23

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, πλημμυρών και σεισμού, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων  μεριμνά για την έγκαιρη ενημέρωση και απομάκρυνση των ευάλωτων ομάδων πολιτών σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου.

Για τον σκοπό αυτό, καλούμε τα ίδια τα άτομα που ανήκουν σε Ευάλωτες Ομάδες (ΑμεΑ, κλπ.) ή τους  προσωπικούς βοηθούς τους ή τα άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Κοινωνικού Έργου και να παρέχουν στοιχεία, εφόσον το επιθυμούν, τα οποία θα καταγραφούν σε μητρώο για την έγκαιρη ειδοποίησή τους από τη δημοτική αρχή σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών.

Στο μητρώο αυτό, θα περιλαμβάνονται, κατ’ ελάχιστο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η διεύθυνση κατοικίας, η κατηγορία αναπηρίας (κώφωση, τύφλωση, κλπ.) καθώς και η απόφαση πιστοποίησης αναπηρίας, τα στοιχεία επικοινωνίας των προσωπικών βοηθών ή των άμεσα συγγενικών τους προσώπων, καθώς και το μεταφορικό μέσο που θα απαιτηθεί σε περίπτωση μετακίνησής τους (π.χ. μετακίνηση με επιβατικό αυτοκίνητο, ασθενοφόρο κλπ).

Για την τήρηση του ανωτέρω μητρώου τα ενδιαφερόμενα άτομα πρέπει να παρέχουν τη συγκατάθεσή τους εγγράφως ως προς τα παρεχόμενα στοιχεία, τα οποία για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιεύονται.

Για την αίτηση εγγραφής στο σχετικό Μητρώο, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 στο Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής , Πρόνοιας και Κοινωνικού Έργου: τηλ. 2661362147, Δ/νση: Σπ. Σαμάρα 13, Κέρκυρα.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544