Δημοφιλή άρθρα
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Η ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. του Κεντρικού Δήμου. Συνεδρίασε...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(43Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    23-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
Αριθμός απόφασης 42-4 - Θέμα: Περί Έγκρισης εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση του σωματείου με την επωνυμία: «ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ».. Αριθμός...
Αριθμός απόφασης 42-5 - Θέμα: Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την επείγουσα αντιμετώπιση κατολισθητικών και...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Διαδικτυακή δράση των ΚΕΠ Υγείας, με θέμα “Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου ανευρυσμάτων, Καρδιαγγειακά νοσήματα ”Όσα πρέπει να γνωρίζουμε”.

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Διαδικτυακή δράση των ΚΕΠ Υγείας, με θέμα “Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου ανευρυσμάτων, Καρδιαγγειακά νοσήματα ”Όσα πρέπει να γνωρίζουμε”.
corfu.gr-2022-03-23_10-18-42_488449
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 23.03.22

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, ενημερώνει το κοινό, ότι η δομή των ΚΕΠ Υγείας του Δικτύου, διοργανώνει Διαδικτυακή Δράση, με θέμα “Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου ανευρυσμάτων, Καρδιαγγειακά νοσήματα, ‘Όσα πρέπει να γνωρίζουμε”.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 12.00 μ.μ. και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Πανκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Σκοπός της δράσης που απευθύνεται σε όλους τους Δημότες, είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους για το ανεύρυσμα και τους καρδιαγγειακούς κινδύνους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η δράση θα μεταδίδεται για τους Δημότες ζωντανά στο Zoom: https://us06web.zoom.us/j/86753232891

και στο Facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή : https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Επισυνάπτεται η πρόσκληση για το κοινό.

Ο Πολιτικός Υπεύθυνος για την υλοποίηση των προγραμμάτων του Δήμου

στο ΕΔΔΥΠΠΥ

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας

και Κοινωνικού Έργου

Ανδρέας Σκούπουρας

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544