Δημοφιλή άρθρα
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ (γεννηθέντες έτος 2006).   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας γνωρίζουμε ότι, οι...
Υποβολή Προσφορών για την ανάθεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΩΝ Δ.Ε. ΦΑΙΑΚΩΝ, ΘΙΝΑΛΙΩΝ & ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...
Καποδιστριακή Α.Ε: Πρόσκληση για προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας. Αρ. Πρωτ. : 222 Ημερομηνία: 08/02/2024  ...
Αριθμός απόφασης 4-7 - Θέμα: Περί αποδοχής χρηματοδότησης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με συνέχιση...
Αριθμός απόφασης 4-4 - Θέμα: Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑΣ ΟΔΟΥ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΡΟΠΑ Δ.Ε. ΠΑΡΕΛΙΩΝ».. Αριθμός...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

ΔΡΑΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ   ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / ΔΡΑΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ   ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
corfu.gr-2023-09-15_08-34-10_246046
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 15.09.23

Στα πλαίσια της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των υπαλλήλων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, θα πραγματοποιηθεί δράση – παρέμβαση Αγωγής Υγείας, με θέμα : ‘Ενημέρωση των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων για τον προβλεπόμενο, ανά ηλικιακή ομάδα, προσυμπτωματικό έλεγχο’.

Η δράση διοργανώνεται από το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου μας και τους συνεργαζόμενους φορείς, το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, το Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου και την 1η Τ.Ο.Μ.Υ.  Κέρκυρας.

Την υλοποίηση της δράσης θα επιμεληθούν οι Επισκέπτριες Υγείας των ανωτέρω συνεργαζόμενων φορέων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Επισκεπτών Υγείας, που έχει οριστεί η 17η Σεπτεμβρίου και που για το 2023 ως θεματική ενότητα έχει: ”Ο ρόλος του Επισκέπτη Υγείας στην Κοινότητα. Συμμετοχή σε προγράμματα Προσυμπτωματικού ελέγχου και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών”.

Στη δράση συμμετέχουν :

Από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, οι Επισκέπτριες Υγείας κ.κ. Λίγερη Αυγούστη και  Βαλσάμη Αικατερίνη.

Από το Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου, οι Επισκέπτριες Υγείας κ.κ. Μουζακίτη Νίκη, Σπίνουλα Ευρυδίκη και Τσάρκου Σπυριδούλα .

Από την 1η Τ.Ο.Μ.Υ.  Κέρκυρας, η Επισκέπτρια Υγείας κ.κ.  Χαλιδιά Μαρία – Ιωάννα και η Κοινωνική Λειτουργός, Μπάρμπα Σοφία.

Από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, η Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, κ. Λάσκαρη Αικατερίνη.

 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στη Μικρή Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας τις ακόλουθες  ημέρες και ώρες :

 

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου,  από τις 9:30 έως τις 13.30 και

 

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00.

 

Η προσέλευση θα γίνεται ελευθέρα σύμφωνα με τις δυνατότητες των υπαλλήλων καθαρισμού που υπηρετούν στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, εκτός του ωραρίου εργασίας τους.

 

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544