Δημοφιλή άρθρα
«Εφωνάξαν ως τ’ αστέρια του Ιονίου τα νησιά…» εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση των 160 χρόνων από την Ένωση των...
Πρόσκληση σε ηλεκτρονική διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης για την υπηρεσία με τίτλο «Έξοδα σίτισης των ωφελουμένων του Ξενώνα Φιλοξενίας,...
Μυοκτονία στις Δ.Ε. Φαιάκων –  Αχιλλείων – Παρελίων - Παλαιοκαστριτών &  Διαποντίων Nήσων. Πρόγραμμα 1ου κύκλου εφαρμογών μυοκτονίας (Τμήμα...
Αριθμός απόφασης 25-17Β - Θέμα: Έγκριση διαγραφής τέλους παρεπιδημούντων από ΑΑΔΕ για το φορολογικό έτος 2024.. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 25-17Β...
Αριθμός απόφασης 25-17Α - Θέμα: Έγκριση διαγραφής τέλους παρεπιδημούντων από ΑΑΔΕ για το φορολογικό έτος 2022.. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 25-17Α...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Επίσκεψη Γιάννας Αγγελοπούλου στη Δήμαρχο

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Επίσκεψη Γιάννας Αγγελοπούλου στη Δήμαρχο
corfu.gr-2020-09-21_11-56-17_951960
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 21.09.20

Την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ιστορικό Δημαρχείο, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής “ Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της εδώ παρουσία της Προέδρου για την σημερινή εκδήλωση στην Ιόνιο Βουλή και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Την κ Αγγελοπούλου συνόδευαν τα μέλη της Ολομέλειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», η καθηγήτρια Δέσποινα Μουζάκη (Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,Τμήμα Κινηματογράφου), ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης) και ο καθηγητής Νίκος Κανελλόπουλος του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Μεταλληνός και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Χρυσούλα Τόμπρου. Επίσης τα μέλη της Επιτροπής του Δήμου μας, η Συντονίστρια Νότα Ψαροπούλου, ο Χαράλαμπος Βούλγαρης και η Ρωξάνη Ξυδιά – Πολίτη.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, η Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε την κ. Αγγελοπούλου για την εδώ παρουσία της, έκανε μια σύντομη αναφορά για την συμβολή της Κέρκυρας και των άλλων νησιών του Ιονίου στην επανάσταση του 1821 καθώς για το ρόλο του πνευματικού και πολιτικού κόσμου των Επτανήσων στο διπλωματικό πεδίο.

Η κ. Υδραίου στάθηκε στον ουσιαστικό ρόλο του Ιωάννη Καποδίστρια λέγοντας: “Πολλοί λίγοι γνωρίζουν το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της, η επανάσταση περισώθηκε χάρη στον πατριωτισμό και την διπλωματική ευστροφία του Ιωάννη Καποδίστρια” 

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544