Δημοφιλή άρθρα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την μελέτη «Μελέτη Γεωλογικής καταλληλόλητας για την έγκριση του τοπικού ρυμοτομικού για...
Υπογράφτηκε η Ειδική Πολεοδομική  Μελέτη  για την Παλιά Πόλη  της  Κέρκυρας. Υπογράφτηκε σήμερα  από τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και...
18Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ -ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ...
12Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΤΑΚΤΙΚΗ-ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
Αριθμός απόφασης 16-21 - Θέμα: Ορισμός δικηγόρου για άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αριθμ. 186/2024 απόφασης του Ειρηνοδικείου Κέρκυρας (ειδική...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Ανέγερση 4ου Ενιαίου Λυκείου Κέρκυρας

corfu.gr-2020-10-15_08-30-14_176021

Το έργο «Ανέγερση 4ου Ενιαίου Λυκείου» στην Κέρκυρα αφορά την κατασκευή διώροφου κτιρίου με υπόγειο, στην Δ.Ε. Παγκρατεΐκων της Κέρκυρας. Η υλοποίηση της πράξης θα γίνει με τρία (3) υποέργα.

1ο Υποέργο : Ανέγερση 4ου Ενιαίου Λυκείου

Πρόκειται να κατασκευαστεί ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο συνολικού εμβαδού 3.054,99 μ2.
Το ισόγειο, εμβαδού 1.763,39 μ2, περιλαμβάνει:

• το υπόστεγο γυμναστικής.
• την αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 260 θεατών.
• το κυλικείο
• την ζώνη Διοίκησης που βρίσκονται τα γραφεία των καθηγητών, του διευθυντή, της γραμματείας, του συλλόγου γονέων, των μαθητικών κοινοτήτων το αρχείο και οι χώροι υγιεινής των καθηγητών.
• την ζώνη αιθουσών διδασκαλίας όπου υπάρχουν 1 αίθουσα Διδασκαλίας μαθήματος επιλογής, το εργαστήριο Τεχνολογίας, η Βιβλιοθήκη, 6 αίθουσες Διδασκαλίας και οι χώροι υγιεινής των μαθητών.

Ο όροφος, εμβαδού 959,95 μ2, περιλαμβάνει: 6 αίθουσες και δυο χώρους μεγάλων εργαστηρίων του προγράμματος Φυσικής – Χημείας – Βιολογίας και Πληροφορικής και χώρους υγιεινής.

Το υπόγειο, εμβαδού 331,65 μ2, περιλαμβάνει: το λεβητοστάσιο, τη δεξαμενή καυσίμων, τη δεξαμενή νερού πυρόσβεσης, το αντλιοστάσιο, το μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα και 2 αποθήκες. Έχει ληφθεί υπόψη στην σχεδίαση του συγκροτήματος η απρόσκοπτη κίνηση των ΑΜΕΑ σε όλες τις κτιριακές ενότητες και τον περιβάλλοντα χώρο.

2ο Υποέργο : Προμήθεια Εξοπλισμού Λειτουργίας 4ου Ενιαίου Λυκείου
Αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση όλου εκείνου του αναγκαίου εξοπλισμού για την άρτια λειτουργία του 4ου ενιαίου λυκείου .

3ο Υποέργο : Αρχαιολογία
Απασχόληση του αρχαιολόγου για την παρακολούθηση των σκαπτικών εργασιών και εργατών εφόσον απαιτηθεί σωστική αρχαιολογική έρευνα.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544