Δημοφιλή άρθρα
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ.ΑνδρέαςΣκούπουρας και τα στελέχη του...
Αριθμός απόφασης 38-7 - Θέμα: Περί έγκρισης 4ου Πρακτικού για την ανάθεση δημόσιας σύμβασης προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ...
Αριθμός απόφασης 44-1 - Θέμα: Περί αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2022. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 44-1 ΑΔΑ: Ω5Ω446ΜΓ2Α-ΔΧ7
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(44Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    26-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Η Innjobs Corfu είναι και επισήμως live

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Η Innjobs Corfu είναι και επισήμως live
corfu.gr-2020-11-25_12-06-32_146462
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 25.11.20

-Στην ιστοσελίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων

Προσβάσιμη και δωρεάν σε όλους τους δημότες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων είναι πλέον μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (Corfu.gr) η διαδικτυακή πλατφόρμα εργασίας www.InnJobs.net .

Ο ειδικός σύνδεσμος (link) έχει εγκατασταθεί και πλέον είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη πλατφόρμα για τους χρήστες. Η πρωτοβουλία ανήκει στην αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας διασύνδεσης τουρισμού και απασχόλησης αλλά και ειδικότερα κάτω από τις παρούσες συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί η επίσημη συνεργασία μεταξύ Δήμου και της Innjobs.net ως της πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμα εργασίας ανθρώπινου δυναμικού σε Ελλάδα και Κύπρο που σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τον εργοδότη και τον εργαζόμενο. Αποτελεί έναν κοινό περιβάλλοντα χώρο με ένα κοινό στόχο, την εύρεση εργασίας ανάμεσα σε εξήντα ειδικότητες της τουριστικής βιομηχανίας.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, δίνει στους εργαζόμενους και στις επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού στην Κέρκυρα, τη δυνατότητα:

-Να ενημερωθούν άμεσα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας του νησιού.

-Να αποστείλουν ψηφιακά το βιογραφικό τους σε επιχειρήσεις.

-Να υποβάλλουν αιτήσεις για θέσεις εργασίας στην Κέρκυρα.

-Να παρακολουθήσουν, διαδικτυακά, σεμινάρια κατάρτισης και εκπαίδευσης για την ειδικότητα που τους ενδιαφέρει.

-Οι επιχειρήσεις του τουρισμού μπορούν να δημοσιεύουν απεριόριστες αγγελίες με παράλληλη προώθηση στα social media.

-Να ενημερώνονται άμεσα και να επικοινωνούν με τους ενδιαφερόμενους για τα βιογραφικά και τις αιτήσεις εργασίας που υπάρχουν διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή στην Κέρκυρα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Βαρούχας σε δήλωσή του επισημαίνει ότι κύριος στόχος είναι η χρήση όλων των πρόσφορων σύγχρονων εργαλείων προκειμένου να στηριχθούν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις. σύγχρονα εργαλεία προκειμένου να στηρίξουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας εργαζόμενους και επιχειρήσεις, ειδικά κάτω από την δύσκολη συγκυρία την οποία όλοι βιώνουμε».

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544