Δημοφιλή άρθρα
Αριθμός απόφασης 11-11/9-4-2024 - Θέμα: Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ενώπιον του Μονομελούς...
Δράση στοματικής και σκελετικής υγείας. Στo  πλαίσιo του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της υγείας του μαθητικού πληθυσμού στις Σχολικές Δομές,...
1H ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΠΟΥΛΩΝ.
Αριθμός απόφασης 11-17/9-4-2024 - Θέμα: Έγκριση εξωδικαστικής αποζημίωσης της Κ.Ι.Σ. για ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημά της, λόγω εργασιών κοπής...
Αριθμός απόφασης 11-16/9-4-2024 - Θέμα: Έγκριση εξωδικαστικής αποζημίωσης της Τ.Ε.Α. για ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημά της, λόγω εργασιών κοπής...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

“H Κέρκυρα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης – Δύο φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία”

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / “H Κέρκυρα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης – Δύο φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία”
corfu.gr-2023-03-03_10-17-09_597289
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 03.03.23

Με το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέα Σκούπουρα, συγκεντρώθηκαν ρούχα, υγειονομικό υλικό και τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους στη Τουρκία και στη Συρία.

Εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν σε αυτή τη δράση , προσφέροντας ότι μπορούσαν ακόμα και από το υστέρημά τους. Έδωσαν το πιο ισχυρό μήνυμα, απέδειξαν ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο δεν έχουν σύνορα.

Δύο φορτηγά με ανθρωπιστικό υλικό βρίσκονται ήδη καθ΄ οδόν για τον προορισμό τους. Για να δώσουν χείρα βοήθειας και να ανακουφίσουν, στο μέτρο του δυνατού, ανθρώπους που μέσα σε μια στιγμή τα έχασαν όλα.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, σε δήλωση της αναφέρει: «Είμαι περήφανη για τους δημότες μας, για τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας , προσφέροντας ο καθένας ότι μπορούσε. Ο Δήμος της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης χτίζεται από όλους. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη του και οι πολίτες αυτού του Δήμου είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.»

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544