Δημοφιλή άρθρα
Πρόγραμμα Δράσεων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων της στοματικής και σκελετικής υγείας σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Δήμος Κεντρικής...
9Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ - ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ - ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. 9Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ -...
14Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2024 - ΤΑΚΤΙΚΗ. ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε 14η Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. ...
Θαλάσσιες μεταφορές, εμπορευμάτων και οχημάτων από την Κέρκυρα προς νησίδες ΒΙΔΟ & ΛΑΖΑΡΕΤΟ και επιστροφή».. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας...
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : «Προμήθεια εξοπλισμού λειτουργίας 4ου ενιαίου Λυκείου (Περ. Επιχ. Πρ., ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020)». Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Μερόπη Υδραίου : «Ούτε μία λέξη από όσα αναφέρει ο κ. Καλούδης  δεν είναι αλήθεια

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Μερόπη Υδραίου : «Ούτε μία λέξη από όσα αναφέρει ο κ. Καλούδης  δεν είναι αλήθεια
corfu.gr-2023-02-02_09-40-29_951174
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 02.02.23

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ο κ. Καλούδης, εδώ και πολύ καιρό, έχει ξεφύγει. Όσα ισχυρίζεται κατά καιρούς θα ήταν ανάξια ακόμα και διάψευσης αλλά στην τελευταία του ανακοίνωση υπερβαίνει κάθε έννοια λογικής.

310 λέξεις έχει η ανακοίνωση του, 310 ψέματα. Ούτε μία λέξη από όσα αναφέρει, στο σημερινό λιβελλογράφημα,  δεν είναι αλήθεια.

Επικαλείται ομολογία μου, σε σημερινή δίκη, ότι χρεοκόπησα το Δήμο. Είναι ψεύδος πέρα για πέρα, αφού δεν ήμουν παρούσα στη δίκη που αναφέρει ενώ στο Δήμο υπάρχει χρηστή διαχείριση και νοικοκύρεμα των οικονομικών του. Ο κ. Καλούδης ούτε την ορθογραφία της λέξης χρεοκοπία δεν γνωρίζει, για αυτό και τη γράφει λάθος.

Ισχυρίζεται ότι έγινε ανάθεση ύψους 6 εκ. ευρώ ενώ όλοι γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται και έργα ή υπηρεσίες τόσο μεγάλων ποσών απαιτούν διαγωνισμό με τήρηση όλων όσων προβλέπει ο νόμος.

Είναι επικίνδυνος, διότι λασπολογεί έναν ολόκληρο Δήμο και τη λειτουργία των εργαζομένων που με συνείδηση και υψηλό αίσθημα δημοσιοϋπαλληλικής ευθύνης κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς έχουμε αίσθηση αυτής της ευθύνης και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι στηρίζουμε τους εργαζόμενους στο έργο τους. Έχουμε αλλάξει την εικόνα του Δήμου μας με έργο εμφανές και μετρήσιμο.

Προσωπικά, δεν προτίθεμαι να δεχθώ περαιτέρω κατασυκοφάντηση, λασπολογία, ψεύδη και δυσφήμιση εμού και του Δήμου από κανέναν και πολύ περισσότερο από τον κ. Καλούδη. Ειδικά δε, όταν αυτό αφορά τη λειτουργία μου ως Δημάρχου και την λειτουργία του Δήμου.

Ο κ. Καλούδης, συμπεριφέρεται πλέον σαν κοινός συκοφάντης και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Η αδυναμία του να συγκροτήσει συνδυασμό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη συμπεριφορά του.

Ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από τοξικές παρουσίες, εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις που διχάζουν την κοινωνία. Ως Δήμαρχος τήρησα και θα συνεχίσω να τηρώ τη νομιμότητα και να διαφυλάσσω την ενότητα της κοινωνίας.»

 

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544