Δημοφιλή άρθρα
Αριθμός απόφασης 11-11/9-4-2024 - Θέμα: Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ενώπιον του Μονομελούς...
Δράση στοματικής και σκελετικής υγείας. Στo  πλαίσιo του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της υγείας του μαθητικού πληθυσμού στις Σχολικές Δομές,...
1H ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΠΟΥΛΩΝ.
Αριθμός απόφασης 11-17/9-4-2024 - Θέμα: Έγκριση εξωδικαστικής αποζημίωσης της Κ.Ι.Σ. για ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημά της, λόγω εργασιών κοπής...
Αριθμός απόφασης 11-16/9-4-2024 - Θέμα: Έγκριση εξωδικαστικής αποζημίωσης της Τ.Ε.Α. για ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημά της, λόγω εργασιών κοπής...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Μήνυμα της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπης Υδραίου « Όμορφες, καλύτερες μέρες για όλους»

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Μήνυμα της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπης Υδραίου « Όμορφες, καλύτερες μέρες για όλους»
corfu.gr-2022-12-29_11-57-44_353013
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 29.12.22

«Σε όλους τους πολίτες, σε κάθε οικογένεια, θέλω να ευχηθώ το 2023 να είναι μια χρονιά με υγεία και αγάπη. Μια χρονιά με όμορφες, καλύτερες μέρες για όλους.

Ο Δήμος είναι οι άνθρωποι. Αυτοί είναι στο κέντρο της προσοχής μας, της φροντίδας μας, αυτοί είναι οι αποδέκτες όσων θετικών έργων και δράσεων υλοποιούνται.

Η άσκηση της όποιας μορφής εξουσίας δεν μπορεί να είναι μια αποστειρωμένη διαδικασία, δεν μπορεί να μη συμπεριλαμβάνει τους ανθρώπους, τις ευαισθησίες, τις ανησυχίες και κυρίως τις ανάγκες τους.

Στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, όλοι συνηθίζουμε να βάζουμε νέους στόχους. Και ο δικός μου, προσωπικός στόχος είναι να έρθει ακόμα πιο κοντά ο πολίτης στο Δήμο, να γίνει ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να πάρει στα χέρια του όλα όσα τον αφορούν. Να ενημερώνεται, να δημιουργούμε και να χτίζουμε μαζί ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Ζούμε σε έναν όμορφο, ευλογημένο τόπο, και ζούμε σε αυτόν τον τόπο όλοι μαζί. Και θα συνεχίσουμε να ζούμε μαζί. Είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι ένας καλός λόγος, ένα χέρι στήριξης και βοήθειας, μια θετική σκέψη προσφέρουν περισσότερα από το φθόνο, την αντίδραση, τη σύγκρουση, τη μισαλλοδοξία.

Το 2023 ας γίνει η χρονιά που όλοι μας θα ενώσουμε δυνάμεις, θα έρθουμε πιο κοντά, θα μάθουμε να συζητάμε, να αναζητούμε αυτά που μας ενώνουν και μας κάνουν καλύτερους.

Η πίστη, η ελπίδα, η αγάπη και η ενότητα μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο αισιόδοξους, πιο δημιουργικούς.

Σε κάθε σπίτι, σε κάθε άνθρωπο και σε όλα τα παιδιά του κόσμου, εύχομαι όμορφες, χαρούμενες στιγμές, υγεία και ευτυχία το 2023. Καλή χρονιά!»

 

 

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544