Δημοφιλή άρθρα
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Η ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. του Κεντρικού Δήμου. Συνεδρίασε...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(43Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    23-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
Αριθμός απόφασης 42-4 - Θέμα: Περί Έγκρισης εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση του σωματείου με την επωνυμία: «ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ».. Αριθμός...
Αριθμός απόφασης 42-5 - Θέμα: Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την επείγουσα αντιμετώπιση κατολισθητικών και...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης Στην Δήμαρχο

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης Στην Δήμαρχο
corfu.gr-2020-10-09_08-39-02_564004
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 09.10.20

Την Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί εθιμοτυπικά, ο συμπατριώτης μας Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής, Σπύρος Γιαννιώτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΑΟΚ Γιώργο Δημουλή.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα των αθλητικών υποδομών του νησιού και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τα ναυταθλητικά σωματεία.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην επικείμενη παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στον Δήμο και στις προοπτικές που ανοίγονται για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ιστορικού σωματείου.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, που όπως είναι γνωστό θα είναι υποψήφιος για την προεδρεία της Κ.Ο.Ε , διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για να βοηθήσει τα ναυταθλητικά σωματεία του νησιού.

Διεκδικώντας την προεδρεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας”, ανέφερε ο Ολυμπιονίκης μας, “ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, που ελπίζω να είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής”

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σπύρο Γιαννιώτη για την επίσκεψη και ευχήθηκε να τον υποδεχτεί στην επόμενη συνάντηση με την ιδιότητα του Προέδρου Κ.Ο.Ε.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544