Δημοφιλή άρθρα
Αριθμός απόφασης 11-11/9-4-2024 - Θέμα: Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ενώπιον του Μονομελούς...
Δράση στοματικής και σκελετικής υγείας. Στo  πλαίσιo του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της υγείας του μαθητικού πληθυσμού στις Σχολικές Δομές,...
1H ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΠΟΥΛΩΝ.
Αριθμός απόφασης 11-17/9-4-2024 - Θέμα: Έγκριση εξωδικαστικής αποζημίωσης της Κ.Ι.Σ. για ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημά της, λόγω εργασιών κοπής...
Αριθμός απόφασης 11-16/9-4-2024 - Θέμα: Έγκριση εξωδικαστικής αποζημίωσης της Τ.Ε.Α. για ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημά της, λόγω εργασιών κοπής...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

 Προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης για ενηλίκους

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου /  Προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης για ενηλίκους
corfu.gr-2023-02-22_10-29-35_734234
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 22.02.23

 

Σε διαρκή εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης και επιμόρφωσης ενηλίκων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου ιδρύθηκε το 2020 και αποτελεί υλοποίηση της δέσμευσης της δημοτικής αρχής για ένα Δήμο κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας.Υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων με στόχο τη βελτίωση της γνώσης, των προσόντων, των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους.

Όπως ανέφερε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου «όλοιέχουν δικαίωμα στη γνώση, όλοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν όχι μόνο στην επαγγελματική τους ζωή αλλά και στην καθημερινότητα τους.Ο Δήμος δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να παρακολουθήσουν αυτά τα προγράμματα εντελώς δωρεάν.»

Η Μ. Υδραίου παρέδωσε σήμερα τις πρώτες βεβαιώσεις παρακολούθησης ενός εκ των προγραμμάτων κατάρτισης για ενήλικες που αφορούσε στην επεξεργασία κειμένου στο διαδίκτυο.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ήδη υλοποιηθεί ένα ακόμη πρόγραμμα που αφορούσε στην «διαχείριση εργασιακού άγχους-εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής» ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται τρία ακόμη που σχετίζονται με τον τουρισμό. Συγκεκριμένα, υλοποιούνται τα προγράμματα «Αγγλικά για τον τουρισμό», «Γερμανικά για τον τουρισμό Α1-Α2 επίπεδο» καθώς και «Εναλλακτικές μορφές τουρισμού-Αθλητικός τουρισμός».  Τα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», 2014-2020.

Το Κέντρο Δια Βίου  Μάθησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων συνεχίζει δυναμικά, προετοιμάζοντας και την υλοποίηση και άλλων προγραμμάτων επιμόρφωσης και κατάρτισης.

Η Δήμαρχος ανέφερε επιπρόσθετα ότι «Ο τόπος μας πάει μπροστά με έργα και πράξεις, όχι με λόγια.Έργα και πράξεις που έχουν ως άμεσα οφελούμενο το δημότη.»

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544