Δημοφιλή άρθρα
Συνάντηση του Δημάρχου Στέφανου Πουλημένου με τον Υφ. Εργασίας Κώστα Καραγκούνη. Στο πλαίσιο κύκλου επαφών της κυβέρνησης με τοπικούς παραγωγικούς...
Αριθμός απόφασης 26-9 - Θέμα: Έγκριση 4ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Αριθμός...
Αναβαθμίζεται η τουριστική εκπαίδευση στην Κέρκυρα. Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Αντιδήμαρχος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης &...
Προμήθεια ζωοτροφών για αδέσποτα ζώα. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας...
 Θα παραμείνουν ανοικτές οι κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου έως τις  26 Ιουλίου 2024. Κλιματιζόμενο χώρο στο Δημοτικό Θέατρο, για την...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ (24Η) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αρχική / Επικαιρότητα / Προσκλήσεις Συλλογικών Οργάνων / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ (24Η) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
corfu.gr-2021-03-11_10-36-43_287720
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 21.06.24

                                                                                                                  

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Κέρκυρα:     21  Ιουνίου 2024
ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ                                                        Αριθ. Πρωτ.:  23045

ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΔΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 6Α                                                                    ΠΡΟΣ:
Κέρκυρα 49100
Τηλ. 26613 62790-26613 62771                                                                              (Ως ο Πίνακας Αποδεκτών)

e-mail: [email protected]

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε 24η Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Μαράσλειο Μέγαρο-Αίθουσα Συνεδριάσεων) στις 25-6-2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 σε Τακτική Συνεδρίαση (24η) της Δημοτικής Επιτροπής,  σύμφωνα με τις διατάξεις των  άρθρων  67 & 75, του ν. 3852/2010, όπως αυτά τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα, για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

 

 1. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων του σχεδίου διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης» προϋπολογισμού  000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% & Κ.Α. 30.7331.017   (ΚΩΔ. CPV: 45214200-2 ).
 2. Έγκριση 1ου και 2ου πρακτικού προσωρινού αναδόχου τίτλο «Μεταφορά με πλοίο στερεών απορριμμάτων από τα Διαπόντια Νησιά στο λιμάνι της Κέρκυρας».
 3. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και κατάρτισης των όρων του σχεδίου διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση οδών Δ.Ε. Αχιλλείων Δ.Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων».
 4. Έγκριση 1ου πρακτικού προσωρινού αναδόχου κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών δρόμων Βασιλικά – Δανήλια Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων».
 5. Έγκριση 1ου πρακτικού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση Ζημιών και Σταθεροποίηση των Κατολισθήσεων», προϋπολογισμού 550.000,00 € (με Φ.Π.Α. 24%).
 6. Έγκριση 1ου πρακτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση Ζημιών με κατασκεύη πασσαλοτοίχων από φρεατοπασσάλους», προϋπολογισμού 550.000,00 € (με Φ.Π.Α. 24%).
 7. Έγκριση 1ου πρακτικού της διαδικασίας για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Ναυαγοσωστική Κάλυψη Πολυσύχναστων Παραλιών Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» για το έτος 2024.
 8. Διενέργεια διαβούλευσης και λήψη απόφασης από τη Δημοτική Επιτροπή με θέμα «Εισήγηση σχεδίου απόφασης για την έκδοση κανονιστικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα «Καθορισμός των ελάχιστων αποστάσεων, της παρ.2 του άρθρου 51 του Ν.4849/2021 για τη λειτουργία κινητής καντίνας σε δημοτικό ή ιδιωτικό χώρο».
 9. Έγκριση σύναψης και όρων του τροποποιημένου Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και αντικατάσταση χλοοτάπητα  γηπέδου Κοντοκαλίου».
 10. Έγκριση υποβολής τροποποίησης της πράξης με τίτλο «Έργα βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
 11. Λήψη απόφασης με θέμα «Εισήγηση σχεδίου απόφασης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση κανονιστικής απόφασης για την προσωρινή εγκατάσταση εμπορικής ψυχαγωγικής δραστηριότητας για ανηλίκους (καρουζέλ, τραμπολίνο και παιχνιδομηχανές με κερματοδέκτη) στην Άνω Πλατεία και στην Πλατεία Παλαιού Λιμένα Κέρκυρας».
 12. Έγκριση πληρωμής εξόδων εκτέλεσης σκοπού σε Νομικά Πρόσωπά, σύμφωνα με τη διαθήκη του Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης «Ισαβέλλας Δαλιέτου».
 13. Έγκριση απολογισμού έτους 2023 του κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης «Ισαβέλλας Δαλιέτου».
 14. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για τη λειτουργία των Παιδικών Εξοχών – Κατασκηνώσεων «Σταμάτιος Δεσύλλας» του κρατικού προγράμματος έτους 2024.
 15. Ορισμός της δικηγόρου του Δήμου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κέρκυρας προς συζήτηση της 92/2024 αγωγής Κτηματολογίου.
 16. Ορισμός της δικηγόρου του Δήμου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κέρκυρας προς συζήτηση της 86/2024 αγωγής Κτηματολογίου.
 17. ‘Εγκριση της κατ’ εξαίρεσης άδειας οδήγησης εντός της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου και των Διαποντίων Νήσων των κάτωθι υπηρεσιακών οχημάτων,  σε αιρετούς και υπαλλήλους που δεν κατέχουν οργανική θέση και μόνο όταν δεν υπάρχουν, κωλύονται ή δεν επαρκούν οι οδηγοί της Υπηρεσίας.
 18. Έγκριση επιστροφής ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος, λόγω παραίτησης του δικαιώματος.
 19. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη προγραμματική Σύμβαση Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων με ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας, ΥΠ.ΠΟ. Α. και Π.Ι.Ν.
 20. Έγκριση χορήγησης έκτακτου χρηματικού βοηθήματος έκτακτης ανάγκης σε άπορο δημότο επ ονόματι Μ.Α. του Γ.»
 21. Έγκριση χορήγησης έκτακτου χρηματικού βοηθήματος έκτακτης ανάγκης σε άπορο δημότο επ ονόματι Σ.Κ. του Σ.»
 22. Περί έγκρισης δαπανών πάγιας προκαταβολής Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έτους 2024(πρώτη αποκατάσταση Δ.Ε. Φαιάκων).
 23. Περί έγκρισης δαπανών πάγιας προκαταβολής Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έτους 2024(πρώτη αποκατάσταση Δ.Ε. Παρελίων).
 24. Περί έγκρισης δαπανών πάγιας προκαταβολής Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έτους 2024(πρώτη αποκατάσταση Δ.Ε. Αχιλλείων).
 25. Έγκρισης διαγραφής ποσού από χρηματικούς καταλόγους.
 26. Διόρθωση της υπ΄αριθμ. 19-25/28-5-2024 (ΑΔΑ: 6ΧΥ946ΜΓ2Α-7ΛΥ) Απόφασης Δημοτικής Επιτροπής, λόγω λανθασμένου ποσού στην κατάσταση των δαπανών της Κοινότητας Βαρυπατάδων.
 27. Έγκριση 2ου πρακτικού διαγωνισμού του έργου «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΥ.ΚΟΙ.Π.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ», μετά από προσφυγή.
 28. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων του σχεδίου διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων Α΄/βάθμιας Εκπαίδευσης».

 

 

Ο  Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

 

 

Στέφανος-Χαράλαμπος Πενηντάρχου-Πουλημένος

 

Δήμαρχος

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου
Σχετικά έγγραφα/σύνδεσμοι

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544