Δημοφιλή άρθρα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την μελέτη «Μελέτη Γεωλογικής καταλληλόλητας για την έγκριση του τοπικού ρυμοτομικού για...
Υπογράφτηκε η Ειδική Πολεοδομική  Μελέτη  για την Παλιά Πόλη  της  Κέρκυρας. Υπογράφτηκε σήμερα  από τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και...
18Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ -ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   ...
12Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΤΑΚΤΙΚΗ-ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
Αριθμός απόφασης 16-21 - Θέμα: Ορισμός δικηγόρου για άσκηση έφεσης κατά της υπ’ αριθμ. 186/2024 απόφασης του Ειρηνοδικείου Κέρκυρας (ειδική...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Σε λειτουργία οι δημόσιες τουαλέτες της πόλη μας

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Σε λειτουργία οι δημόσιες τουαλέτες της πόλη μας
corfu.gr-2024-05-02_09-16-00_561521
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 02.05.24

Επαναλειτουργούν μετά  από πολλούς μήνες,  οι χώροι υγιεινής (W.C) στην Άνω Πλατεία, μετά από εκτεταμένες επισκευαστικές  παρεμβάσεις,  από τα συνεργεία  των Υπηρεσιών  Καθημερινότητας , Καθαριότητας  του Δήμου και της   ΔΕΥΑΚ,  με τη συνδρομή του  Κοι. Σ.Π.Ε. «Νέοι Ορίζοντες».  Οι χώροι περιλαμβάνουν 3 τουαλέτες Ανδρών και 3 γυναικών.

Σε λειτουργία  επίσης είναι εδώ και λίγες μέρες,  οι τουαλέτες  στο Άλσος  Γαρίτσας –  Ανεμομύλου.

Στη Γαρίτσα  λειτουργούν  2 τουαλέτες γυναικών  1 ανδρών και 1 ΑΜΕΑ  και στον Ανεμόμυλο  1 ανδρών 1 γυναικών  και 2 ΑΜΕΑ.

Ανοιχτοί είναι επίσης οι χώροι υγιεινής (W.C)  στο Μον Ρεπό, όπου λειτουργούν  1 τουαλέτα ανδρών,  1 γυναικών και 1 ΑΜΕΑ, η  τελευταία χρειάζεται  βελτίωση ως προς την  προσβασιμότητα.

Επίσης  στο Μποσκέτο λειτουργούν   1 ανδρών  1 γυναικών και  1 ΑΜΕΑ και στη Σπηλιά  λειτουργούν από τον ΟΛΚΕ 1 ανδρών  1 γυναικών και 1 ΑΜΕΑ.

Τέλος οι χώροι υγιεινής (W.C)  στο Μαντούκι  και στο Σαρόκο,   που είναι εκτός λειτουργίας,  πρόκειται να ανακατασκευαστούν και να επαναλειτουργήσουν.

Τους  χώρους  υγιεινής του Δήμου, φροντίζει προσωπικό του Κοι.Σ.Π.Ε. «Νέοι Ορίζοντες»,  στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης,  που έχει συνάψει με τον Δήμο.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544