Δημοφιλή άρθρα
Αριθμός απόφασης 44-1 - Θέμα: Περί αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2022. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 44-1 ΑΔΑ: Ω5Ω446ΜΓ2Α-ΔΧ7
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(44Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    26-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Η ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. του Κεντρικού Δήμου. Συνεδρίασε...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(43Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    23-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Σε περιοχές της Δ.Ε. Φαιάκων η Δήμαρχος

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Σε περιοχές της Δ.Ε. Φαιάκων η Δήμαρχος
corfu.gr-2020-07-29_10-59-12_983087
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 29.07.20

Κέρκυρα,29-07-2020

-Ενημερώθηκε επιτόπου για τα αιτήματα πολιτών και φορέων

Τις περιοχές Σωκράκι, Ζυγό και Σγουράδες επισκέφθηκε χθες το απόγευμα η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου συνοδευόμενη από την εντεταλμένη Σύμβουλο Μαρία Ζερβού και τον πρ. του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνό.

Η Μερόπη Υδραίου είχε την ευκαιρία κατά την επίσκεψή της στις προαναφερόμενες Κοινότητες να δει από κοντά έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί, όπως παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αλλά και συνάμα να ενημερωθεί για ιδιαίτερα αιτήματα των πολιτών όπως αυτά τέθηκαν υπόψη της από προέδρους των Κοινοτήτων, εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων των περιοχών αλλά και πολίτες με τους οποίους συνομίλησε.

Η Δήμαρχος επεσήμανε ότι για την ίδια και την διοικούσα αρχή του Δήμου θεωρείται δεδομένο το ισότιμο ενδιαφέρον για την βελτίωση της εικόνας του Δήμου στο σύνολο των περιοχών, ανάλογα με τις ανάγκες. Τόνισε επίσης, ότι απαιτείται χρόνος για να γίνουν παρεμβάσεις οι οποίες δεν είχαν γίνει επί χρόνια. Ωστόσο, όπως είπε υπάρχει σχεδιασμός ο οποίος ήδη έχει τεθεί σε ισχύ, και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “εχθρός μας είναι τα ίδια τα προβλήματα και για την επίλυση αυτών εργαζόμαστε νυχθημερόν”.

Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και πολίτες έθεσαν ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την ανάγκη παρεμβάσεων στον τομέα της αγροτικής οδοποιίας καθώς και σε ό,τι αφορά αναπλάσεις πλατειών και πεζοδρομίων των Κοινοτήτων ενώ εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων αναφέρθηκαν στην ανάγκη στήριξής τους εκ μέρους του Δήμου.

Η κ. Υδραίου δεσμεύτηκε ότι οι επισκέψεις στις εν λόγω περιοχές θα συνεχιστούν και ότι στο μέτρο του δυνατού ο Δήμος θα στηρίξει αιτήματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου και των ιδιαίτερων πολιτιστικών χαρακτηριστικών μας καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών. Έκανε γνωστό επίσης ότι οι επισκέψεις της θα εντατικοποιηθούν γενικότερα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες όπως και οι επιτόπιες συζητήσεις με πολίτες και τοπικούς εκπροσώπους αυτών.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544