Δημοφιλή άρθρα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΤΑΚΤΙΚΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΦΑΓΕΙΩΝ (ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΡΑΣ, ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ,ΚΑΔΟΙ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Κ.Λ.Π. ). ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ...
Υπηρεσία Πρασίνου: 30 φοίνικες στην παραλιακή του "΄Υψου". Εκτεταμένη δεντροφύτευση στην παραλιακή του “΄Υψου” πραγματοποίησε η Υπηρεσία πρασίνου του...
Γνωστοποίηση πλήρωσης μιας (1) θέσης Νομικού Συμβούλου με έμμισθη εντολή στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.. Γνωστοποίηση πλήρωσης μιας...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Σε περιοχές της Δ.Ε. Φαιάκων η Δήμαρχος

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Σε περιοχές της Δ.Ε. Φαιάκων η Δήμαρχος
corfu.gr-2020-06-24_08-57-26_139863
Ημερομηνία ανάρτησης: 29.07.20

Κέρκυρα,29-07-2020

-Ενημερώθηκε επιτόπου για τα αιτήματα πολιτών και φορέων

Τις περιοχές Σωκράκι, Ζυγό και Σγουράδες επισκέφθηκε χθες το απόγευμα η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου συνοδευόμενη από την εντεταλμένη Σύμβουλο Μαρία Ζερβού και τον πρ. του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνό.

Η Μερόπη Υδραίου είχε την ευκαιρία κατά την επίσκεψή της στις προαναφερόμενες Κοινότητες να δει από κοντά έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί, όπως παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αλλά και συνάμα να ενημερωθεί για ιδιαίτερα αιτήματα των πολιτών όπως αυτά τέθηκαν υπόψη της από προέδρους των Κοινοτήτων, εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων των περιοχών αλλά και πολίτες με τους οποίους συνομίλησε.

Η Δήμαρχος επεσήμανε ότι για την ίδια και την διοικούσα αρχή του Δήμου θεωρείται δεδομένο το ισότιμο ενδιαφέρον για την βελτίωση της εικόνας του Δήμου στο σύνολο των περιοχών, ανάλογα με τις ανάγκες. Τόνισε επίσης, ότι απαιτείται χρόνος για να γίνουν παρεμβάσεις οι οποίες δεν είχαν γίνει επί χρόνια. Ωστόσο, όπως είπε υπάρχει σχεδιασμός ο οποίος ήδη έχει τεθεί σε ισχύ, και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “εχθρός μας είναι τα ίδια τα προβλήματα και για την επίλυση αυτών εργαζόμαστε νυχθημερόν”.

Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και πολίτες έθεσαν ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την ανάγκη παρεμβάσεων στον τομέα της αγροτικής οδοποιίας καθώς και σε ό,τι αφορά αναπλάσεις πλατειών και πεζοδρομίων των Κοινοτήτων ενώ εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων αναφέρθηκαν στην ανάγκη στήριξής τους εκ μέρους του Δήμου.

Η κ. Υδραίου δεσμεύτηκε ότι οι επισκέψεις στις εν λόγω περιοχές θα συνεχιστούν και ότι στο μέτρο του δυνατού ο Δήμος θα στηρίξει αιτήματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου και των ιδιαίτερων πολιτιστικών χαρακτηριστικών μας καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών. Έκανε γνωστό επίσης ότι οι επισκέψεις της θα εντατικοποιηθούν γενικότερα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες όπως και οι επιτόπιες συζητήσεις με πολίτες και τοπικούς εκπροσώπους αυτών.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544