Δημοφιλή άρθρα
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ.ΑνδρέαςΣκούπουρας και τα στελέχη του...
Αριθμός απόφασης 44-1 - Θέμα: Περί αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2022. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 44-1 ΑΔΑ: Ω5Ω446ΜΓ2Α-ΔΧ7
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(44Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    26-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Η ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. του Κεντρικού Δήμου. Συνεδρίασε...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Συγχαρητήρια Δημάρχου Κ. Κέρκυρας στους κερκυραίους αθλητές

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Συγχαρητήρια Δημάρχου Κ. Κέρκυρας στους κερκυραίους αθλητές
corfu.gr-2021-03-11_10-36-43_287720
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 15.02.21

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους κερκυραίους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τη Σπυριδούλα Καρύδη, τη χρυσή Πανελληνιονίκη μας αλλά και για το αργυρό μετάλλιο το οποίο έλαβε στο τριπλούν καθώς και τον Παναγιώτη Ματζουρογιάννη και την Παναγιώτα Δόση που κατέκτησαν αργυρά μετάλλια.

Επίσης τον Σπύρο Δουκατέλη, τον Δημήτρη Μονόπωλη και τον Γιώργο Δόση για το χάλκινο μετάλλιο που πήραν. Συγχαρητήρια και στον Πέτρο Πουλή που στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση κατέλαβε την 5η θέση.

Οι νίκες των Κερκυραίων αθλητών είναι αποτέλεσμα ακαταπόνητης αγωνιστικότητας, μεθοδικής προετοιμασίας και ψυχικής δύναμης.

Οι αθλητές μας, αποδεικνύουν και πάλι πως αποτελούν μεγάλες ελπίδες για τον ελληνικό αθλητισμό.

Μέσα από τόσο σημαντικές διακρίσεις, αναδεικνύεται επίσης ο ρόλος των συλλόγων και των προπονητών τους , που αγωνίζονται καθημερινά για την αξιοποίηση κάθε ταλέντου ξεχωριστά. Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα τους και τους γονείς τους.

Εύχομαι στους αθλητές μας υγεία και δύναμη για νέες λαμπρές επιτυχίες οι οποίες τιμούν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και τον προβάλουν σε διεθνές επίπεδο!”

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544