Δημοφιλή άρθρα
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ.ΑνδρέαςΣκούπουρας και τα στελέχη του...
Αριθμός απόφασης 44-1 - Θέμα: Περί αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2022. Αριθμός Πρωτοκόλλου: 44-1 ΑΔΑ: Ω5Ω446ΜΓ2Α-ΔΧ7
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(44Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    26-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Η ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. του Κεντρικού Δήμου. Συνεδρίασε...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Συνάντηση Δημάρχου με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Συνάντηση Δημάρχου με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα
corfu.gr-2020-09-28_11-49-31_337454
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 28.09.20

Με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του κ. Κονσόλα στο νησί μας, ο οποίος θα θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων.

Τον Υφυπουργού συνόδευε η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Σταυρούλα Μηλιάκου, ενώ από πλευράς του Δήμου, συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεταλληνός, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πάνος Βαρούχας και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου. Επίσης στην συνάντηση συμμετείχε και ο Βουλευτής της Ν.Δ Στέφανος Γκίκας.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Κόνσολα για την επίσκεψη του και το έκδηλο ενδιαφέρον που δείχνει για την Κέρκυρα. Όπως δήλωσε η κ. Υδραίου “ θα συζητήσουμε με τον Υπουργό θέματα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, καθώς και την οργάνωση στοχευμένων δράσεων του Δήμου μας σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού”.

Διεκδικούμε στο νησί μας, νέες δομές τουριστικής εκπαίδευσης και προς την κατεύθυνση αυτή εκδηλώσαμε την πρόθεση να συνεργαστούμε στενά με το Υπουργείο, προσφέροντας ακόμα και ακίνητο του Δήμου μας για να στεγαστούν δομές τουριστικής εκπαίδευσης. Η λειτουργία σχολών τουριστικής εκπαίδευσης, συνιστά προστιθέμενη αξία για την Κέρκυρα”, ανέφερε η κ. Υδραίου.

Ο κ. Κόνσολας εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στο νησί μας και ευχαρίστησε τη Δήμαρχο, για τον χώρο που διέθεσε ο Δήμος μας, για να στεγαστεί προσωρινά η Σχολή Ξεναγών. Στόχος του Υπουργείου είπε, “είναι η αναβάθμιση της σχολής ξεναγών σε εθνικό επίπεδο, εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της τουριστικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες “. Τελειώνοντας συνεχάρη τη Δήμαρχο για τις ενέργειές της να λειτουργήσει η σχολή ξεναγών στην Κέρκυρα και δήλωσε ότι το Υπουργείο έχει έτοιμο σχέδιο ανάκαμψης, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους και επαγγελματίες του τουρισμού.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544