Δημοφιλή άρθρα
PARTY ALL NIGHT LONG   AMALIA & THE ARCHITECTS IDRA KAYNE D3LTA NIKKO PATRELAKIS -...
Η ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. του Κεντρικού Δήμου. Συνεδρίασε...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ(43Η) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Κέρκυρα:    23-09-2022 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ...
Αριθμός απόφασης 42-4 - Θέμα: Περί Έγκρισης εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση του σωματείου με την επωνυμία: «ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ».. Αριθμός...
Αριθμός απόφασης 42-5 - Θέμα: Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την επείγουσα αντιμετώπιση κατολισθητικών και...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Συνάντηση Δημάρχου με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / Συνάντηση Δημάρχου με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα
corfu.gr-2020-06-05_09-54-20_866693
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 15.10.19

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Π. Βαρούχα, είχαν συνάντηση στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κόνσολα.

Η κ. Υδραίου κατέθεσε εγγράφως και επισήμως αίτημα προς το Υπουργείο Τουρισμού για την φιλοξενία στην Κέρκυρα της Σχολής Ξεναγών αλλά και άλλων σχολών που συνδέονται με τον τουρισμό.

Μάλιστα ο Δήμος φέρεται αποφασισμένος να παραχωρήσει ακίνητο για τη στέγαση δομών τουριστικής εκπαίδευσης, όπως ενημέρωσαν η Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος τον κ. Κόνσολα.

Σε δήλωση της , η κ.Υδραίου τονίζει:

‘’ Η Κέρκυρα , που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, δεν μπορεί να είναι έξω από τον χάρτη της τουριστικής εκπαίδευσης.

Διεκδικούμε τη φιλοξενία στο νησί μας, όχι μόνο της Σχολής Ξεναγών αλλά και νέων δομών τουριστικής εκπαίδευσης και προς την κατεύθυνση αυτή εκδηλώσαμε την πρόθεση να συνεργαστούμε στενά με το Υπουργείο, προσφέροντας ακόμα και ακίνητο του δήμου για να στεγαστούν δομές τουριστικής εκπαίδευσης.

Η λειτουργία σχολών τουριστικής εκπαίδευσης συνιστά προστιθέμενη αξία για την Κέρκυρα. Την Κέρκυρα της εξωστρέφειας.’’

 

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544