Δημοφιλή άρθρα
Αριθμός απόφασης 26-7 - Θέμα: Έγκριση 3ου Πρακτικού κατακύρωσης διαγωνισμού που αφορά την: «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 2 ΜΗΝΕΣ
Αριθμός απόφασης 26-15 - Θέμα: Έγκριση παράτασης απόδοσης εντάλματος προπληρωμής δαπάνης και βαθμονόμησης ταχογράφων των οχημάτων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας...
Αριθμός απόφασης 26-11 - Θέμα: Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ & ΦΑΙΑΚΩΝ».. Αριθμός Πρωτοκόλλου:...
Αριθμός απόφασης 26-16 - Θέμα: Έγκριση ανάθεσης εκτέλεσης εργασιών σε τρίτους, για την αντικατάσταση λαμπτήρων και τη συντήρηση του δικτύου...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

«Συνεργασία του Δήμου με το Γραφείο ΕΟΤ Ισράηλ» Ταξίδι εξοικείωσης [fam trip] ομάδας δημοσιογράφων από το Ισραήλ

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / «Συνεργασία του Δήμου με το Γραφείο ΕΟΤ Ισράηλ» Ταξίδι εξοικείωσης [fam trip] ομάδας δημοσιογράφων από το Ισραήλ
corfu.gr-2023-05-25_11-13-18_076925
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 25.05.23

Στο Ιστορικό Δημαρχείο San Giacomo, υποδέχθηκε χθες, η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, πενταμελή ομάδα δημοσιογράφων από το Ισραήλ, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνού και του Αντιδημάρχου Τουρισμού Παναγιώτη Βαρούχα.

Με επικεφαλής  της αποστολής την κα Esther Eskaloni-Shadmon, στέλεχος του Γραφείου ΕΟΤ στο Ισραήλ, η δημοσιογραφική ομάδα πραγματοποιεί πενθήμερο ταξίδι εξοικείωσης [fam trip] στην Κέρκυρα, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού μας στην αγορά του Ισραήλ.

Η συγκεκριμένη δράση τουριστικής προβολής, είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του Δήμου και της Δημάρχου με την Πρεσβεία και τον Προϊστάμενο του  Γραφείο ΕΟΤ στο Ισραήλ, κ. Δημήτρη Βασιλειάδη, και της  κοινής  πρόσκλησης  που απηύθυναν οι δύο φορείς  στα Μ.Μ.Ε. του Τελ – Αβίβ, με την υποστήριξη και ευγενική χορηγία του ξενοδοχειακού ομίλου «Αngsana».

Αξίζει επίσης, να επισημανθεί ότι η δημοσιογραφική αποστολή, αποτελούμενη από την κα  Rinat Schwartz και τους κυρίους:  Ziv Reinstein, Eitan Leshem και Dor Hayak,  εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα και πλέον έγκριτα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ισραήλ όπως το:

Mako.co.il: Πρόκειται για κορυφαίο μέσο που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της χώρας, το Keshet ή Channel 12.

Walla.co.il: Εξίσου μεγάλο σε δυναμική τηλεοπτικό μέσο, το οποίο είναι δεύτερο σε σειρά τηλεθέασης.

Haaretz.co.il: Πρόκειται για το ιστορικότερο μέσο του Ισραήλ και το μεγαλύτερο μέσο πληροφόρησης συνδρομητικού χαρακτήρα.

13tv.co.il: Ανήκει και αυτό σε τηλεοπτικό κανάλι, συγκεκριμένα το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας (Reshet ή Channel 13) με έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με τον ελεύθερο χρόνο, την ψυχαγωγία, τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Δήμαρχος παρουσίασε στους δημοσιογράφους τη συνολική εικόνα του προορισμού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο φυσικό, ιστορικό, πολιτισμικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Κέρκυρα ως τουριστικός προορισμός.

Στην ίδια κατεύθυνση o κύριος Βαρούχας, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κέρκυρας σε σχέση με άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς,  ενώ ο κύριος Μεταλληνός έκανε ιστορική αναφορά στην Εβραϊκή Κοινότητα της Κέρκυρας και τους δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους δύο λαούς.

Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση, παρευρέθηκε ο Εμπορικός Διευθυντής του Voulgaris Hospitality Group, κος Χρήστος Κατσιγιάννης, ο οποίος εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, παρουσίασε το ξενοδοχειακό προϊόν του νησιού και τα χαρακτηριστικά που το συνθέτουν  καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του AOCTA, κος Ναπολέων Πάτρας, ο οποίος ανέλαβε τις περιηγήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας στα αξιοθέατα της Κέρκυρας  και την κρουαζιέρα με ιδιωτικό σκάφος στις ομορφότερες παραλίες του νησιού.

Σημειώνεται ότι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης ανέλαβε το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, το οποίο, εκ μέρους της Δημάρχου, ευχαριστεί τους χορηγούς που συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση του fam trip και συγκεκριμένα: τον Διευθυντή  του Angsana Corfu, κ. Κώστα Μπιμπλή, για το υψηλό επίπεδο παροχής φιλοξενίας, τον κ. Ναπολέων Πάτρα, Διευθύνοντα Σύμβουλο του First Travel Dafnis Destination Services για τις περιηγήσεις και τις μετακινήσεις των δημοσιογράφων και τους εστιάτορες: .Λιάνα Μπάρμπα/ Taverna Porta Remounda,  κ. Περικλή Κατσαρό/ Εστιατόριο Rex, κ. Κώστα Σάκκη/ Εστιατόριο Pergola και κ. Άκη Νούσια/ Eστιατόριο Corfu Sailing Club.

 

 

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544