Δημοφιλή άρθρα
23H ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Κέρκυρα, 20 Ιουνίου 2024 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ...
Προμήθεια λαμπτήρων , ηλεκτρολογικού υλικού και εορταστικού Διακόσμου για Δ.Ε. Κερκυραίων. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Nήσων ενδιαφέρεται να...
Αριθμός απόφασης 21-29 - Θέμα: Έγκριση κατάρτισης όρων διενέργειας κτηρίων για τη στέγαση γραφείων Κοινοτήτων της Δ.Ε. Παρελίων.. Αριθμός Πρωτοκόλλου:...
Ο πρέσβης του Κατάρ στον Δήμαρχο. Την επίσκεψη του Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα κ....
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΣΛΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ...
Απενεργοποιήση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

«Τρέχω- Περπατώ για καλό σκοπό»

Αρχική / Επικαιρότητα / Δελτία Τύπου / «Τρέχω- Περπατώ για καλό σκοπό»
corfu.gr-2021-03-11_10-36-43_287720
data-icon-watch-corfu-gr
Ημερομηνία ανάρτησης: 17.06.20

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων σε συνεργασία με το ‘Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, τον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Κέρκυρας και το CorfuMountain Trail διοργανώνουν αθλητική συνάντηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 19.30 με αφετηρία το Ιστορικό Δημαρχείο.

Στην αθλητική αυτή συνάντηση καλούνται να λάβουν μέρος όλα τα Σωματεία, Αθλητικοί Σύλλογοι και Συλλογικότητες, μεμονωμένοι δρομείς και φίλοι της δράσης, οικογένειες ή ακόμα και παρέες που θέλουν να απολαύσουν μια ευχάριστη αθλητική εμπειρία και να συμβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν,στην ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας “SNFRun” διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Summer Nostos Festival Retro Future, ενώ το φετινό καλοκαίρι επιστρέφει δυναμικά σε μια virtual εκδοχή που όμως διατηρεί το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα.

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και διοργανώνει μία ευχάριστη διαδρομή στην πόλη της Κέρκυρας, όπου οι ενδιαφερόμενοι, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας, καλούνται να διανύσουν μία διαδρομή 1 έως 5 χιλιομέτρων ως εξής: αφετηρία Ιστορικό Δημαρχείο San Giacomo –Πλατεία -παραλιακή Γαρίτσας -Μον Ρεπό -Τερματισμός Δημαρχείο.

Με κεντρικό σύνθημα «Τρέχω- Περπατώ για καλό σκοπό», ο Δήμος μας σας προσκαλεί να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια, να βγάλετε selfie στη διάρκεια της διαδρομής και να ενισχύσετε προαιρετικά με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ το Νοσοκομείο ΜΑΣ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα τριπλασιαστεί από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στη συνέχεια θα αποδοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου “Ο Δήμος προωθεί τέτοιου είδους αθλητικές δράσεις με στόχο την επιβράβευση της συμμετοχής, την ενίσχυση της φιλανθρωπικής κουλτούρας και της κοινωνικής συνοχής”.

Στην ίδια κατεύθυνση η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Τόμπρου τόνισε ότι “η συμμετοχή σε ανάλογες δραστηριότητες, αποτελεί βασική συνιστώσα της αθλητικής αναψυχής και προάγει σημαντικές αξίες –όπως η ομαδικότητα, η αλληλεγγύη και η ευγενής άμιλλα».

Λάβετε μέρος, με τέσσερα απλά βήματα:

1. Κατεβάζετε την εφαρμογή Sporthive Live (MYLAPS Sporthive Live Events) στο κινητό σας και κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, στηρίζετε, εφόσον το επιθυμείτε, το νοσοκομείο της περιοχής σας, επιλέγοντάς το από τη σχετική λίστα.

2. Τρέχετε ή περπατάτε την προτεινόμενη διαδρομή, και καταγράφετε την επίδοσή σας στο fitnessapp της προτίμησής σας (π.χ. Runkeeper, NikeRunClub, Garmin, κτλ.) ή στο smartwatch.

3. Αφού διανύσετε την προτεινόμενη διαδρομή ή μέρος αυτής, βγάζετε μια φωτογραφία την επίδοσή σας από την οθόνη του κινητού σας ή του smartwatch και την ανεβάζετε στην εφαρμογή Sporthive Live μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας.

4. Και μην ξεχάσετε! Βγάζετε selfie και τη μοιράζεστε με το hashtag #SNFRun. Παράλληλα, προ(σ)καλείτε τους φίλους και φίλες σας να τρέξουν μαζί σας.
Κατεβάστε την εφαρμογή από το 
AppleAppStore ή το GooglePlayStore.

*Κάθε δρομέας που θα συμμετάσχει σε αυτή την αθλητική συνάντηση είναι υποχρεωμένος να τηρήσει όλες τις οδηγίες που θα δοθούν από τον Δήμο σχετικά με την άθληση σε εξωτερικό δημόσιο χώρο.

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610 40676 & 26610 32779.

Δείτε περισσότερα Σύμπτυξη κειμένου

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Δήμου για να λαμβάνετε
τα τελευταία νέα & ενημερώσεις.

corfu.gr-2020-06-17_08-20-44_458544